joi, 9 iunie 2011

Meniul zilei mele de nastere...

Ieri m-am serbat. In cel mai frumos mod cu putinta, cu prietenii cei mai apropiati si cu ceilalti dragi in gand. Am avut mancare buna, chilli con carne marca Brenda, salata delicioasa de ton si shrimp gatita de Mada, quiche de 3 feluri si tarta cu fructe de padure specialitate Mihneza. M-au vizitat copii frumosi si jucausi, fix asa cum imi plac. Poze gasiti la mine pe Facebook.

Ma serbez si azi cand ma duc la concert la Scorpions. Ma serbez si de vineri incolo cand ma reunesc cu trupa de soc in Vama Veche. Si o sa ma mai serbez.

Ma opresc insa pentru o clipa din serbat pentru ca Cireasa m-a invatat ca, in anumite momente de rascruce universul comploteaza pentru a ne indeplini dorintele, asa ca iata lista mea:

Imi doresc sa fim sanatosi. Ca sa avem puterea de a trai si mai frumos.

Imi doresc vacante multe, chiar si cand sunt acasa. Pana acum mi-a reusit: orice zi e o petrecere si orice iesire are potential de aventura.

Vreau sa revad America, de multe ori chiar. Poate sa si traiesc acolo o vreme. Tot pe lista de revederi intra Barcelona si Corfu. Vreau sa merg la Stanbul, la Dubai si in Portugalia. Costa del Sol, Provence si Sicilia intra si ele printre primele pe lista de cerinte turistice.

Vreau sa stau o luna la mare. Poate doua… Poate nu anul asta, dar vreodata. Sa stau pana ma satur!

Imi doresc o bicicleta noua, un Blackberry nou si un Mac. Asta la capitolul “materialisme” porcesti.

Vreau o decapotabila lucioasa. Sa o dau cadou. Cui stiu eu. Sa ma ia si sa ma plimbe doar pe coaste de mari si de oceane. :*

Si o armata de pitici care sa termine o casa cu etaj, pe malul unui rau albastru. Si sa nu ceara bani. Sa se multumeasca doar cu acadele si sirop de casa. Si cu cate un gratar cu sos de usturoi, specialitatea casei…

Vreau un stadion mai mic. Cu terenuri de fotbal, baschet si velodrom. Sa il ofer celui mai sportiv dintre fratii mei.

Si mai vreau o afacere mica-mica, dar de succes, gata pornita, care sa nu ceara mai mult de 4-5 ore pe zi si de care orice tata si-ar dori sa se ocupe, mai ales al meu.

Si mai vreau inca niste case, niste masini si niste joburi pentru inca niste prieteni care se gasesc in nevoie de asa ceva.

Ah, si un aer conditionat pentru noul apartament… :D

Bun ar fi si un yacht cu care sa colind marile si oceanele, cu o ancora zdravana dupa care sa se arunce cei mai saritori dintre prietenii mei, dar poate cer prea mult. :D

5 comentarii:

locke spunea...

OMG, ce dragut este acest post!
A fost f. cool la ziua ta cu tot cu oameni, mancare, copiii draguti si apartamentul primitor (caruia ii doresc un aer conditionat cat mai curand ca sa fie el perfect:D).
Imi place ideea cu vacante multe chiar cand suntem acasa, imi doresc si eu asta:D
Si sa fim sanatosi. Si sa mergem candva impreuna in America. Si in Provence, Dubai, Portugalia...si in general oriunde! Si sa-i dai cuiva o decapotabila lucioasa:D Si un stadion de fotbal pt. fratele:) Si toate celelalte sunt niste dorinte foarte frumoase, sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca!

Anonim spunea...

Tare...
Sportivul..

Ali spunea...

m-ai topit, scrii ca pentru corasonul meu!

adu spunea...

Yahturi cu bărbați cu cataloage cu genți pentru această minimalistă blondă!

Anonim spunea...

"cei mai saritori dintre prietenii mei" :)))inca regret maxim ca nu am fost acolo sa vad asta.. fac apel la prietenul saritor, ca in urmatoarea vacanta cand ne-om nimeri impreuna la mare sa imi arate si mie figura cu ancora :))) fie ca sare in forma de chitarist, tobar sau maestru la nai :)))

ah.. btw.. cris, ai scris tare frumos.. :)

semnat, Rasha :D