sâmbătă, 6 octombrie 2007

Masterplan - un eveniment APG & Evensys

Oamenii de strategie din comunicare se reunesc la Masterplan

APG (Asociatia Account Planning Group Romania) lanseaza impreuna cu Evensys prima editie Masterplan, un eveniment care se adreseaza cu precadere comunitatii de planning si strategie de comunicare din Romania. Printre vorbitorii de la Masterplan se vor numara marketing manageri, brand manageri si research manageri reprezentind cele mai importante branduri de pe piata romaneasca actuala. Programul contine, de asemenea, si doua workshopuri desfasurate de Jeffre JacksonJeffre Jackson si-a inceput cariera in postura de copywriter in grupul BBDO. A trecut apoi la Goodby Silverstein and Partners ca Junior Planner si mai departe la Wieden + Kennedy Amsterdam, unde in doi ani a devenit Planning Director. In prezent este partener in cadrul OIA, consultanta de strategie in comunicare cu birouri in Londra, Amsterdam si Hong Kong. (Open Intelligence Agency) si Alain Thys (FutureLab).
Alain Thys a acumulat experienta in tehnologie, retail si corporate finance inainte de a fonda FutureLab, un shop de management al inovatiei, ce ofera companiilor solutii de identificare a trendurilor si utilizare a acestora in procesul de business.
Masterplan va oferi participantilor ocazia de a intelege procesul strategic, asa cum se deruleaza el atat in interiorul departamentelor de marketing communications cat si intre agentiile de publicitate si departamentele de brand management. Temele abordate vor atinge toate aspectele comunicarii comerciale de la brand planning, media, PR si planning digital.
Infintat in luna iunie a acestui an, Account Planning Group Romania reuneste strategic planneri din cele mai mari agentii de publicitate din Romania si are ca obiective popularizarea planningului strategic in toate domeniile comunicarii comerciale. (sursa: Capital)

Voi fi acolo si veti primi info suplimentare "la cald". Cristi Manafu este unul dintre organizatorii principali, compania sa Evensys, fiind organizator. Site-ul Evensys.ro este inca in constructie si, asa cum spune Cristian, va fi gata in curand.

Niciun comentariu: