sâmbătă, 6 octombrie 2007

Din Capital citire:

JAR (Junior Achievement România) se implica intr-o noua serie (41 la numar) de programe educaţionale pentru peste 400.000 elevi si studenti din toata tara. Proiectele se desfasoara in parteneriat cu MEC si vor fi organizate competitii nationale si peste 8 evenimente de promovare. Planul strategic al organizatiei este ca, pana in 2010, un milion de tineri sa beneficieze de cel putin un program JA de educatie economica, antreprenoriala, financiara si profesionala.

Salariul mediu net a crescut cu 22,5% în ultimele 12 luni comparativ cu luna august a anului trecut. In anul 2006 nivelul castigului salarial nominal net l-a depasit pe cel al anului 1990 de aproape 2700 ori.

UC Berkeley, una dintre cele mai prestigioase universitati din State a postat cursuri intregi pe un canal YouTube. Peste 300 de ore de cursuri si evenimente desfasurate la sunt acum disponibile pe site-ul de continut video al companiei Google. UC Berkeley intentioneaza sa adauge treptat noi materiale si sustine ca este prima universitate din lume care ofera cursuri intregi pe site-ul de continut video YouTube. Universitatea americana a inceput sa difuzeze materiale pe internet in 2001, cand a inceput sa transmita materiale sub forma webcasts. Anul trecut, Berkeley a inceput sa ofere inregistrari audio, podcasts, prin intermediul magazinului online Apple iTunes.
As inter-active as it gets... Din cunostintele mele doar SNSPA, Facultatea de Comunicare si RP are pe site cursurile publicate integral, accesibile prin contul personal al fiecarui student, iar acest sistem este dezvoltat inca din 1999. La fel de accesibile sunt si cataloagele cu notele la examene.

Niciun comentariu: