marți, 25 decembrie 2007

Moderatori evenimente si conferinte

In ultimii doi ani am participat la un numar considerabil de evenimente, conferinte de top, seminarii si get-together-uri de HR si/sau business. In ultimul timp, evenimentele de top care se respecta e musai sa aiba un moderator cat mai cunoscut. Din pleiada de moderatori (Lucian Mandruta, Mihaela Radulescu, Robert Turcescu, Radu "Nasu" Moraru, etc.) s-a detasat, la mare distanta, moderatorul conferintei sustinute de Michael Porter, Mihai Codreanu. Este adevarat faptul ca ceilalti nu au constituit cine stie ce concurenta, frizind adesea ridicolul (vezi Mandruta la Conferinta Nationala HR Club sau Radu Moraru la conferinta sustinuta de Daniel Goleman), insa Codreanu este un tip extrem de fin si de business-oriented cel putin ca aparenta, ceea ce pentru un prezentator este tot ce conteaza.
Ce-i drept scoala de jurnalism pe care o face PRO-ul nu se compara cu nimic din ce ofera restul trusturilor media. Exista insa, fara indoiala, marele merit al lui Mihai Codreanu de a sti sa fie exact ceea ce a fost contractat sa fie - prezentator, moderator.

Mr. Codreanu, Sir, you (still) have the floor... (in my book)...

2 comentarii:

Bazilide spunea...

a fost genul de eveniment care avea nevoie de un ,,prezentator,,, asa cum bine ai spus in partea a doua, task pe care Codreanu l-a indeplinit cu succes, de moderat nu prea a avut ce

Cristina spunea...

:) Cam asa ceva, ai dreptate...