joi, 13 decembrie 2007

Jack Welch vine la anul la Bucuresti

Stirea numarul 1 si o noutate in sine: Tavi Pantis si-a facut blog.
Directorul TMI anunta in premiera pe blogul sau: "numit “CEO of the century” de revista Fortune in 2000 si “Most Admired CEO of the last 20 years” de revista Chief Executive in 2005, Jack Welch vine la Bucuresti, la invitatia companiei Qualians."

Pantis aminteste si faptul ca impreuna cu sotia sa Mihaela, Managing Partner Qualians, l-au mai invitat si in 2005 la Bucuresti, iar in octombrie 2006 au reinnoit invitatia, la New York, insa au primit raspunsuri politicoase, dar ferm negative. "In octombrie 2007, la a treia intalnire fata in fata am simtit ca inclina sa vina. Ne-am dat seama ca sotia sa Suzy are o mare influenta in alegerea oraselor pe care le viziteaza." mai noteaza Pantis.

Jack Welch, fost director executiv al General Electric, cunoscut ca unul dintre cei mai performanti manageri contemporani si numit "CEO of the Century" de revista Fortune, va sustine o conferinta la Bucuresti, pe 2 iunie 2008, pentru un onorariu record de peste 200.000 $. (sursa)

Tavi este cunoscut ca un pionier in organizarea conferintelor de business, dupa ce anul trecut, impreuna cu Mihaela, au organizat prima conferinta cu intrare platita din Romania, invitandu-l la Palatul Parlamentului pe parintele marketingului, Philip Kotler. La eveniment au venit peste 1.100 de participanti platitori (nici o alta conferinta de business organizata ulterior in Romania nu a adunat atatia participanti), iar tariful a fost in jur de 500 de euro. La vremea respectiva Tavi spunea despre organizare: costuri-mari, venituri-frumoase, profit-rotunjel.

Bine ai venit Tavi in blogosfera! Ne vedem pe 2 iunie la conferinta!

Niciun comentariu: