joi, 17 ianuarie 2008

Centru de limbi straine la Bucuresti

Cu o investitie anuntata de peste 300.000 de euro, Institutul de limbi straine Berlitz isi va deschide un sediu si in Romania. Berlitz Romania numara circa 24 de profesori, la care se adauga specialistii care lucreaza in program part time si care sustin cursuri in limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, olandeza, sau limba romana pentru straini. Deschiderea oficiala a Berlitz Romania va avea loc joi, 17 decembrie.
Cu o experienta de 130 de ani si peste 500 de centre in intreaga lume, compania Berlitz Languages, Inc. este lider mondial in domeniul cursurilor de limbi straine si consultantei culturale. Metoda de predare folosita in centrele Berlitz are la baza folosirea in mod exclusiv a limbii straine incepind de la prima ora de curs, chiar si pentru incepatori. In acest mod, cursantii invata inca de la inceput sa gandeasca in limba respectiva, fara a se baza pe traducere.
Am auzit de Institutul Berlitz in contexte extrem de flatante si favorabile, asa ca stirea aceasta mi-a provocat o stare de bine, de succes, de evolutie.

Niciun comentariu: